Telefon

(+40)251.596.973

Telefon
MAGAZIN ONLINE

S.C. MENTOR este o firmă cu capital privat românesc, care se ocupă cu producţia de îmbrăcăminte profesională, uniformelor militare, de poliţie, de pompieri, de apărare civilă şi îmbrăcăminte de protecţie a muncii.

Din anul 1992 de când şi-a început activitatea, S.C. MENTOR a crescut constant şi a pus mereu accent pe diversivitatea producţiei, a sortimentelor comercializate, a serviciilor, impunând pe piaţa românească şi externă o calitate ce a înscris-o de fiecare data în topul firmelor de profil, fapt atestat de acordarea a numeroase distincţii în ţară.

Garanţie pentru calitatea produselor şi serviciilor noastre stau principalii noştri clienţi. Dintr-o listă de peste 300 de clienţi enumerăm: Ministerul Apărării Naţionale, Jandarmeria Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Poliția Națională, Poliția de Frontieră, Poliţia Comunitară, Administrația Națională a Penitenciarelor, Transgaz, Romgaz, OMV Petrom, Eon Gaz România, Ford România, etc.

De la înfiinţare, cifra de afaceri a crescut constant, în anul 2020 MENTOR SRL atingând 10 milioane euro.
Calitatea produselor şi a managementului MENTOR este certificată ISO 9001/2000, OHSAS180001:2007 şi ISO 14001/2005.
Folosind exclusiv utilaje de ultima generaţie, matrerii prime şi furnituri de calitate, certificate de la cei mai buni furnizori, MENTOR asigură tuturor produselor sale o calitate deosebită. De altfel TOATE PRODUSELE sunt certificate şi omologate de organismele româneşti sau din Comunitatea Europeană abilitată și de către NATO. După caz, firma a obţinut pentru produsele sale brevete şi licenţe speciale de la ministerele şi institutele de cercetare omologate.

ECHIPA NOASTRA

MIHAELA

GENERAL MANAGER

CRISTINA

ASISTENT MANAGER

ADRIAN

DEPARTAMENT FINANCIAR

SIMINA

DIRECTOR DE PRODUCTIE CRAIOVA

AMALIA

SEF PRODUCTIE FILIASI

ATENA

SEF SALA CROITORIE